Ajankohtaista

T17 aluesarjan viimeiset pelit pelattiin 17.3. Lieksan liikuntahallilla. Koska paikka alueloppuhuipentumaan oli jo varmistettu, pelattiin Lieksassa vain runkosarjan sijoituksista.

Apassit – FB Factor 11–1
Päivän ensimmäiseen otteluun asettui vastaan Apassit ja jo alusta asti oli huomattavissa, että oma peli oli hukassa. Pelaaminen meni siihen, että yksi pelasi vuoron perään, kun muut seisoivat kentällä. Apassit puolestaan olivat ottelussa erittäin tehokkaita ja rankaisivat niin pienistä kuin suuristakin virheistä. Factor ei missään vaiheessa saanut otetta pelistä ja loppulukemat ovat peliä hyvin kuvaavat.

FB Factor – VarTa 1–4
Päivän toiseen otteluun lähdettiin uudella asenteella ja oma peli saatiinkin jo huomattavasti paremmin näkyviin. Edellisestä pelistä tehtiin iso käännös ja henkisesti pelaaminen oli jo aavistuksen helpompaa. VarTa pääsi kuitenkin jo avauserässä kolmen maalin karkumatkalle ja Factor joutui koko ottelun ajan taistelemaan takamatkalta. Factor ei saanut vetoja maalille, jolloin tämäkin peli meni puolustusvoittoisesti.

Kokonaisuudessaan päivä oli kovin repaleinen ja henkisesti raskas. Kauteen sisältyy aina onnistumisia ja epäonnistumisia, joista tähän turnaukseen mahtui molempia.