Joulutauon jälkeen pelit päästiin jatkamaan kotikentällä Wirmoa vastaan. Valmennus joutui jo ennen peliä positiivisen ongelman eteen kun ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikki 23 pelaajaa olivat terveinä ja pelikuntoisina. Näinpä kolme pelaajaa joutui seuraamaan pelin katsomon puolelta.

FB Factor – SBS Wirmo 6-4 (3-0, 2-2, 1-2)
Ottelun ensimmäiset hetket Wirmo tuli päälle kuin höyryveturi ja Factorin tytöt olivat ihmeissään. Wirmon rynnistys päättyi kuitenkin parin minutin kohdalla Iitun tekemään avausmaaliin. Pari minuuttia edellisestä niin Fredu niittasi Nellan syötöstä pallon toisen kerran maaliin ja vielä kun erän loppupuolella Nepe toimitti Moonan piruettien jälkeen pallon kolmannen kerran Wirmon maaliin kaikki näytti enemmän kuin hyvältä erätauolle siirryttäessä.

Erätauolla painotettiin että pikkusen saa olla hyvä olo mutta ei liikaa. Vastustaja tulee taas erän alun lujaa ja ensimmäiset viisi minsaa pitää mennä tosi huolella. No eihän se menny ihan niinku sovittiin ku kahden minsan jälkeen Wirmo pääse rikkomaan kumarisen. Fredu kuitenkin lisäsi heti seuraavassa vaihdossa mahtavalla yksilösuorituskella johdon takaisin kolmeen maaliin. Neljä minuuttia ennen erän loppua Wirmo tuli jälleen kahden maalin päähän ylivoimamaalilla, mutta jälleen heti seuraavassa vaihdossa onnistuttiin maalin teossa kun Elsa pisti riparit sisään Liinan laukauksen jälkeen. Toiselle erätauolle hyvissä asemissa tilanteessa 5-2.

Kolmanteen erään samoilla ohjeilla kun toiseenkin. Nyt selvittiin lähes se viisi minuuttia ennen kuim Wirmo sai tehtyä 5-3 maalin ajassa 44.49. Wirmolle tarjottiin erän puolivälissä mahdollisuus kavennukseen ylivoiman merkeissä, mutta tällä kertaa Factorin alivoima oli terästä. Seuraavaa maalia saatiin sitten odotella erän loppupuolelle, kunnes Tuuli tinttasi helpottavan tuntuisen 6-3 maalin Neean nappi syötöstä. Wirmo pääsi vielä kaunistelemaan lukemia rankkarimaalilla pari minuuttia ennen loppua, mutta loppuerän Factorin tytöt pelasivat kypsästi ja pisteet jäivät ansaitusti Kontiolahteen

Factorin pistetytöt: Fredu 2+1, Iitu 1+0, Elsa 1+0, Tuuli 1+0, Nepe 1+0, Liina 0+1, Neea 0+1, Moona 0+1, Nella 0+1

Valokuvia ottelusta

Ottelutallenne

T18 tyttöjen pelit jatkuvat 27-28.1 vieras tuplalla Classicia ja Häme Starsia vastaan.