Toinen kierros starttasi kotiturnauksella, kun vieraaksi saapui Josba ja Into. Edellisten pelien perusteella odotettavissa oli tasaista vääntöä ja tiukkoja pelejä. Päivän avasi Carelia, Artic pelasi pelinsä peräkkäin n. tunnin tauolla ja sitten oli taas Carelia vuoro.

Josba – Factor, Carelia 8-2 (2-2, 3-0, 3-0)
Ensimmäisen pelin ensimmäisessä erässä Carelia pelurit esittivät kauden parastaan. Puolustuspäässä muistettiin pitää oma pelaaja kiinni. Hyökkäyksiin lähdöissä näkyi viime viikkojen harjoittelun tulos, kun pallo alkoi liikkua pelaajalta toiselle, jonka myötä maalipaikkoja syntyi hyvään tahtiin. Tähän kun vielä lisätään onnistunut karvaus, joka piti vastustajan avauspelaamisen kurissa niin voidaan todeta, että peliä oli ilo katsella. Maaleja tehtiin lopulta tasatahtiin ja erä tasattiin maalein 2-2. Toiset erät ovat olleet Carelialle tällä kaudella vaikeita eikä tällä kertaa tältä vältytty. Ensimmäisen erän hyvä ote katosi erätauolla ja toisen erän alku oli nihkeää. Loppua kohden peli alkoi taas näyttämään lähes ensimmäisen erän kaltaiselta. Maalinteossa ei kuitenkaan onnistuttu enää sillä, vastustan maalivahti torjui vakuuttavasti jokaisen vedon.

Into – Factor, Artic  3-8 (1-3,1-1, 1-4)
Artic avasi päivän kohtaamalla Innon. Maalinteon suhteen ei turhia odoteltu sillä ensimmäisen kerran pallo maalissa 10 sekunnin pelin jälkeen. Into ei nopeasti takaiskusta säikähtänyt vaan tasoitti pelin ajassa 1.42. Räväkän alun jälkeen peli erä eteni tasaisissa merkeissä, Articin ollen kuitenkin hieman niskan päällä. Hiukan nihkeä pelaaminen alkoi karista vasta kolmannessa erässä. Palloa saatiin enemmän liikkeelle, jonka myötä myös maalipaikkoja pystyttiin luomaan paremmin ja enemmän. Lopulta pallo alkoi löytämään tiensä verkon perukoille. Tämän lisäksi puolustuspelaamista saatiin myös parannettua eikä takaiskuja tullut yhtä enempää.

Josba – Factor, Artic 5-17 (2-6, 2-8, 1-3)
Kauden avauksen ja sen jälkeen pelattujen harkkapelien perusteella luvassa oli tiukka peli. Avausmaali alivoimalla rankkarista. Tämän jälkeen onnistui lähes kaikki, pallo liikkui, pelaajat liikkui ja mikä tärkeintä peli-ilo oli kaikilla kohdillaan. Ote ei herpaantunut pelin missään vaiheessa eikä vastusta oikein päässyt mukaan peliin täydellä sykkeellä. Peli päättyi 12 maalin erolla keskeytykseen kolmannen erän puolivälissä.

Valokuvia ottelusta

Into – Factor, Carelia 8-8 (0-4, 4-1, 4-3)
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Into Lieksasta. Peliin lähes satumainen alku. Kolmen minuutin pelin jälkeen 3-0 johto ja muutenkin peli hyvin hallussa, hymy huulilla ja peli-ilo katossa. Tauolle turvallisessa johdossa. Erä numero kaksi ei tälläkään kertaa kohdellut hyvin. Into tuli tasoiin neljässä puolessa minuutissa ja peli alkoi käytännössä uudestaan. Tämän jälkeen maaleja tehtiin vuoron perään ja kävi into kerran johdossakin, mutta kumpikaan joukkueista ei saanut pitkään johtoasemasta nauttia vaan kuitti nopeasti. Kokonaisuutena jännittävä ja viihdyttävä peli, joten tasapeli sopi hyvin lopputulokseksi.