Runkosarjan viimeinen pelireissu suuntautui Espoo Mynämäki akselille. Kaksi tiukkaa peliä luvassa ja pelien välissä ei montaa tuntia palautumisaikaa.

Northern Stars – FB Factor 14-7 (2-0, 8-3, 4-4)
Viikonvaihteen ekassa pelissä oli molemmila joukkueella vielä panosta. Factorin piti saada vähintään kaksi pistettä jos mielisi suoraan pudotuspeleihin ja Norssin piti voittaa 17:sta maalilla jos haluvat viedä runkosarjan nimiinsä. Ensimmäinen erä mentiin suht tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueella oli omat maalipaikkansa. Norssin taitavat pelurit viimeistelivät erään kaksi maalia, kun Factorin tytöt puolestaan paukuttivat takaseinää. Toisen erän alku oli karmea. Norssi paukutti kolmeen ja puoleen minuuttiin neljä maalia. Seuraavan kahden minuutin aikana tuli neljä maalia lisää, mutta tällä kertaa kolme niistä Factorin tyttöjen lavoista. Mutta kun Norssi naputteli vielä loppu erän aikana kolme maalia lisää niin toiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa jo 10-3. Kolmannessa erässä pelin hallinta siirtyi jopa hieman Factorin tytöille. Maalia tehtailtiin vielä puolin ja toisin neljät lisää ja loppulukemat lauantai-illan tykityksess olivat 14-7. Laukaukset maalia kohti menivät kotijoukkueelle ainoastaan 42-39, joten viimeistelyssä oli valtavan suuri ero ja tämä näkyi lopputuloksessa.

Factorin pistetytöt: Minea 2+1, Lilja 2+0, Saara 1+1, Fredu 1+0, Nepe 1+0, Maija 0+1, Rova 0+1, Elsa 0+1

Valokuvia ottelusta

SBS Wirmo – FB Factor 13-1 (2-0, 3-1, 8-0)
Lauantain tappion jäliltä Factorin tytöillä ei ollut sunnuntain pelissä enää mitään panosta. Wirmo pystyisi kolmen pisteen voitolla nousemaan vielä runkosarjan sijalle neljä ja näin saisi kotiedun pudotuspeleihin. Ensimmäinen erä oli täydellistä Factorin hallintaa. Hyviä maalipaikkoja oli ainakin puoleenkymmeneen maaliin, mutta vetoja ei saatu edes maalikohden. Vastusta sitten rankaisi varmasti kahdesta heille lahjoitetusta maalipaikastaan. Toisessa erässä pelinhallinta tasoittui erän puolivälin jälkeen. Nyt laukauksia rupesi menemään jo vastustajan maalia kohti mutta Elsan laukausta lukuunottamatta enempää maaleja ei saatu aikaan. Toisella erätauolla jaksettiin edelleen uskoa että peli kääntyy meille ja maaleja rupeaa varmasti tulemaan. Mutta toisinhan siinä kävi. Factorin tytöt eivät saaneet millään palloa maaliin ja vastusta teki lähes jokaisella vedollaan maalin ja lopputulos suorastaan karsea 13-1 häviö. Factorin tytöt laukoivat 36 kertaa vastustajan maalia kohden ja ainakin samanverran takaseinään, niin ei hirveästi tarvitse miettiä miksi peliä ei voitettu. Kolmannessa erässä tytöiltä loppui myös usko ja jalka rupesi painamaan entistä enemmän ja maaliero repesi todella rumaksi.

Factorin pistetytöt: Elsa 1+0

Runkosarja on nyt saatu päätökseen ja sijoitukseksi jäi 8 sija. Piste per peli tahtia pystyttiin menemään ja Erviä ja Classia lukuunottammatta jokaiselta muulta joukkueelta napattiin vähintää yksi piste. Ei huono suoritus sarjan nuorimmalta joukkueelta! Pelit jatkuvat playoff karsinnoissa FBC Turkua vastaan 25.3.2023. Se ois sitten tulos tai ulos.