Pitkästä aikaa päästiin kunnon pelireissuun. Edellinen reissu oli marraskuun puolivälissä ja pelkona nytten että jääkö ne jalat legendaarisesti bussiin.

Pelicans SB – FB Factor 5-7 (1-3, 3-1, 1-3)
Jos vastausta kysymykseen katsoo pelin ensimmäisen erän tapahtumista niin jalat toimivat hyvin peli kulki mallikkaasti myös vieras kaukalossa. Ensimmäinen erä Factorin tytöille lukemin 1-3. Toisessa erässä Pelsut pääsivät paremmin peliin mukaan ja tulivat ensin tasoihin 3-3. Pääkkönen vei kuitenkin Factorin jälleen maalin johtoon erän puolivälissä, mutta Pelsut tasoittivat heti seuraavasssa vaihdossa ja erätauolle tasatilanteessa 4-4. Kolmannessa erässä Factorin tytöt saivat taas paremmin juonesta kiinni ja veivät erän samoilla lukemilla kuin ensimmäisen ja koko pelin maalein 5-7. Tärkeät pisteet vieraskentältä.

Factorin pistetytöt: Maija 1+2, Saara 1+1, Kaisa 0+2, Jennica 1+0, Aino 1+0, Lilja 1+0, Elsa P 1+0, Nepe 1+0, Minea 0+1

SB-Pro/VSS – FB Factor 3-7 (2-2, 0-3, 1-2)
Hyvin nukutun yön jälkeen kohti seuraavaa koitosta. Jos lauantain pelissä oltiin hereillä alussa niin tässä pelissä ensimmäinen erä oli tasainen ja tunnusteleva ja ehkä hieman hermostunut. Toisesta erästä alkaen peli vapautui ja Factorin tytöt tekivät viisi seuraavaa maalia ennen kuin kotijoukkue kaunisteli lukemia ottelun viimeisellä maalilla. Hirveesti ei olla vuosien saatossa vieraissa juhlittu niin sitäkin maukkaammalta tuntuu otta voitto myös vierastuplan toisesta osasta.

Factorin pistetytöt: Minea 2+1, Nepe 2+1, Saaga 1+0, Jennica 1+0, Tuuli 1+0, Maija 0+1, LIlja 0+1, Minttu 0+1

Seuraavat viisi ottelua päästäänkin taas pelamaan kotikentällä. Saa nähdä jatkuuko voittoputkin kahden viikon päästä. Ensi viikolla huilataan peleistä ja nautitaan Wanhojen tansseista.