Flunssa-aallon pikkuhiljaa antaessa periksi matkaan päästiin kolmen kentällisen voimin. Joukkueen harjoittelu oli ollut käytännössä pari viikkoa tauolla, joten lähtökohdat eivät olleet mitkään otollisimmat. Tikkurilan turnauksen jälkeen pistetitä kaivattiin kovasti lisää, jotta haave SM-sarjasta pysyisi vielä elossa.

FB Factor – PSS 5-4 (1-2, 2-2, 2-0)
Pari viikkoa sitten pisteet tasattiin PSS:n kanssa ja tasaista oli tälläkin kertaa. Viime kerralla Factorin tytöt pääsivät 6-1 johtoon ja porvoolaiset tulivat sitten lopun lujaa. Tällä kertaa Factorin tytöt olivat lähes koko pelin jahtaajan asemassa ja ensimmäistä kertaa johtoon päästiin vasta 4 minuuttia ennen loppua. Vaikka peli oli hienokseltaan Factorin hallussa koko ajan ja laukaukset menivät selkeästi Factorin tytöille 23-9 niin missään vaiheessa ei päästy kunnolla kuskin paikalle. PSS tuli viimeiset minuutit kovaa päälle mutta tällä kertaa Factorin tytöt kestivät ja nappasivat tärkeät kaksi sarjapistettä.

Factorin pistetytöt: Rova 2+0, Lilja 1+1, Jennica 0+2, Liina 1+0, Nepe 1+0, Nella 0+1

Valokuvia ottelusta

LoSB/SB-Pro – FB Factor 1-5 (0-1, 1-3, 0-1)
Päivän pelit menivät niin kivasti ristiin, että Factorin tytöille tuli ensimmäinen mahdollisuus varmista paikka SM-sarjaan. Ottelusta tarvittiin kuuden maalin voitto joka varmistaisi paikan kolmen parhaan joukkoon. Paikkojahan tälläkin kertaa olisi ollut tehdä vaikka kymmenen maalia, mutta vastustajan maalivahti oli jälleen kuin muuri kuten kaksi viikkoa sittenkin. Laukauksen menivät tässä pelissä Factorin tytöille selkeästi 37-10 mutta viittä maalia enämpää ei aikaan saatu vaikka lopusssa ilman maalivahtiakin niitä yritettiin tehdä. Hienot kaksi pistettä myös tästä ottelusta ja matka jatkuu.

Factorin pistetytöt: Lilja 2+0, Saara 1+1, Rova 1+0, Elsa 1+0, Fredu 0+1, Iitu 0+1

SM-karsintojen viimeinen turnaus pelataan 16.10. Nurmijärvellä. SIlloin tiedetään mitkä kaksi muuta joukkuetta Saipan lisäksi etenee A Lohkosta SM–sarjaan.