T18 päätti vuoden 2023 kotipelillä Pirkkalan Pirkkoja vastaan 17.12. Kontiolahden hallissa viimeistä kertaa uuden Lehmon hallin valmistuttua pelattu peli kääntyi alun uinumisesta Factorin maali-ilotteluksi.

FB Factor – Pirkat 11–3
Pirkat lähtivät peliin vauhdilla ja kymmenen minuutin kohdalla vieraat olivat 0–2 johdossa. Factorin tytöt eivät tuntuneet saavan ajatuksesta kiinni ja karvauksessa oltiin koko ajan pari askelta jäljessä. Pikkuhiljaa palloa alettiin saamaan haltuun ja kymmenen minuutin jälkeen pallo siirtyi isolta osin Factorin pyöritykseen. Pirkat pitivät kuitenkin vauhtia yllä ja Factorin ensimmäistä maalia saatiin odottaa 10:28 asti. Tasoitus maali nähtiin kaksi minuuttia ennen erän loppua, kun ylivoiman harjoiteltu kuvio tuotti jälleen tulosta.

Toisessa erässä Factor alkoi pelaamaan ja erä meni puhtaasti 7–0 kotijoukkueelle. Pirkat olivat matkassa kahdella ketjulla ja vauhti sai heiltä jalat loppumaan eikä tämä jäänyt hyödyntämättä. Toisen erän myllytyksen kruunasi kaksi sekuntia ennen erätaukoa tehty niin sanottu pukukoppimaali, jonka johdosta kolmanteen erään lähdettiin 9‐2 johdossa.

Kolmas erä oli jäähypainotteinen ja kumpikin joukkue pääsi vuoronperään ylivoimalle. Nähtiin myös pätkä 4vs4 peliä, kun hetkellisesti molempien joukkueiden pelaajat istuivat boxissa. Pirkat kavensivat peliä ylivoimalla, mutta Factor kuittasi tämän useammalla häkillä päättäen vuoden pelit komeaan voittoon.

Factorin pistetytöt: Saara 4+0, Jennica 1+2, Pääkköne 2+0, Tuuli 2+0, Eimi 1+0, Nepe 1+0, Liina 0+1, Ape 0+1, LIlja 0+1, Moona 0+1

Vuosi 2024 alkaa T18 osalta upouudessa Lehmon hallissa 14.1. Pelicanseja vastaan. Tähän Factor lähtee sarjan piikkipaikalta tavoitellen kahden parhaan joukkoon ja sitä kautta play-off karsintoihin.