Puolivälierä vastustajaksi tuli runkosarjan voittanut Classic, joka sai ensimmäisenä valita vastustajansa. Harmittavasti puolivälierä viikonloppu meni vielä päällekkäin naisten suomisarjan loppusarjan kanssa eikä Classicia päästy edes haastamaan parhaalla porukalla.

Classic – FB Factor 12-2 (5-0, 5-1, 2-1)
Vieraspeliin matkasivat joukkueen 2007-2009 syntyneet pelaajat. Mukana oli 12+1 pelaajaa, joten ihan sitä omaa vauhdikasta salibandya ei pystytty lähteä pelaamaan. Classic viimeisteli tasaiseen tahtin läpi ottelun 12 maalia ja kun tehoduo Ape-Minea onnistui kahteen otteeseen niin ensimmäisen pelin voitto jäi Tampereelle lukemin  12-2. Factorin tytöt jättivät kaikkensa kentälle eikä he olleet plein jälkeen oikeastaan edes pettyneitä tulokseen. Hyvä esitys mukana olleilta nuorilta tytöiltä.

Factorin pistetytöt: Ape 2+0, Minea 0+2

FB Factor – Classic 2-9 (2-3, 0-3, 0-3)
Toiseen osaotteluun saatiin mukaan myös joukkueen 2006 syntyneet tytöt. Heillä sunnuntai illan ottelu oli jo viikonvaihteen neljäs. Kotiottelussa ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen. Maaleja tehtiin vuoronperään ja paikalle saapuneet lähes 130 katsojaa pauhasivat villisti kannustaen katsomossa. Erätauolle Classicin niukassa 2-3 johdossa. Toisessa erässä pelin ote siirtyi enemmän Classicille eikä Factorin tytöille oikein tahtonut löytyä maalipaikkoja. Classic sen sijaan viimeisteli kolme hienoa maalia. Ottelun viimeiseen erään lähdettiin asenteella että erä voitetaan ja päätetään kausi kunnialla. Maaleja Factor ei enää kolmannessakaan erässä saanut ja kun vastustaja teki niitä kolme lisää, tosin kaksi viimeisellä minuutilla, ei voittajasta ollut tässäkään pelissä epäselvyyttä.

Factorin pistetytöt: Nepe 1+0, Tuuli 1+0, Sira 0+1, Minea 0+1

Näin T18 tyttöjen kausi saatiin päätökseen puolivälieräpelien merkeissä. Edellinen kausi päättyi pudotuspelikarsintoihin, joten yksi pykälä mentiin eteenpäin. Oisko ensi kaudella sitten jo välierien aika. Sen aika sitten näyttää ja se on sitten jo ihan eri tarina.

Isot kiitokset kaikille joukkueen mukana olleille. Jatketaan ensi kaudella.