Suomisarjan loppusarjaan ei päästy ihan parhaalla mahdollisella porukalla, kun samaan aikaan oli T18 puolivälierät Classicia vastaan eikä he suostuneet siirtämään lauantain peliä torstai tai perjantai iltaan. 2006 syntyneet T18 tytöt jäivät pelaamaan loppusarjaa ja muut T18 tytöt matkasivat Tampereelle.

FB Factor – Pelicans SB 7-2 (0-0, 4-0, 3-2)
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui nuoria ja vikkeliä pelaajia vilisevä Pelicans SB. Ottelun ensimmäinen erä oli tunnusteleva mutta sitten maaleja syntymään. Factor johti ottelua parhaimmillaan jo 6-0 ennen kuin Pelsut saivat kuparisensa rikki. Lopulta pelistä reilu 7-2 voitto ja hyvä startti loppusarjaan.

Factorin pistenaiset: Saara 2+0, Julia 2+0, Nella 1+1, Jennica 1+1, Rova 1+0, Emma 0+1, SIra 0+1

Häme Stars – FB Factor 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)
Päivän toisessa pelissä panoksena oli lohkon voitto ja paikka sunnuntain peliin, jonka voittaja nousisi suoraan divariin. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aivan ensimmäisen erän loppuun asti, kunnes Jennica teki tahtomaalin 6 sekuntia ennen summerin soimista. Toisessa erässä Hästa tuli tasoihin ja kolmannen erän alkuun Factorille tarjottiin ratkaisun paikkaa pelatessa kahden ”miehen” ylivoimalla. Ja se tuottikin tulosta kun Nepe tinttasi pallon maaliin. Heti kun Hästa pääsi tasalukuiseksi saivat he pelin tasoihin. Kolme ja puoli minuuttia ennen pelin loppua Hästa siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon ja Factorin vimmatusta loppukiristä huolimatta peli ei saatu tasoihin. Näin ollen Häme Stars sunnuntain lohkovoittajien peliin ja Factorin oli tyytyminen lohkokakkosten peliin.

Factorin pistenaiset: Nepe 1+1, Jennica 1+0, Saara 0+1

MIG – FB Factor 3-5 (1-0, 1-3, 1-2)
Hyvin nukutun yön jälkeen koitti kauden ensimmäinen pakkovoittopeli. Voitolla pelit jatkuisivat divarikarsinnoissa. Tappio tietäisi kesälomaa ja sitä että ensi kaudellakin pelit jatkuvat Suomisarjassa. Pelin juoni tuli selväksi ja ensi minuuteista alkaen. Factor hallitsee palloa mielinmäärin, luo maalipaikkoja ja vastustajan veskari tuntuu torjuvan lähes kaiken. MIG tyytyy kyttäilemään vastaiskupaikkoja. Factorin halllinnasta huolimatta ottelun avausmaalin tekee MIG, eikä ensimmäisessä erässä enempää maaleja nähdä. Toisessa erässä myös Factorin pelaajat saavat lopulta maalihanat aiki kolmen maalin verran, vastustajan tehdässä yhden maalin. Toinen erä oli todella rikkonainen vastustajan istuessa vähän väliä jäähypenkillä. Toiselle erätauolle kuitenkin niukassa 2-3 johtoasemassa. Kolmannen erän puolivälissä syntyi Nieminen-Nieminen duon värkkäämä helpottava 2-4 maali ja loppu olikin sitten pelailua kellosta aikaa pois. Molemmat joukkueet onnistuivat erän loppupuoliskolla maalinteossa vielä kertaalleen ja summerin soidessa tulostaululla Factorin voittolukemat 3-5.

Factorin pistenaiset: Nella 1+1,  Saara 1+0, Rova 1+0, Emma 1+0, Venla 1+0, Minttu 0+1, Milla 0+1, Jennica 0+1, Elsak 0+1

Naisten joukkueen kausi jatkuu siis divarikarsintoihin Blue Foxia vastaan ja nousu divariin kaudeksi 2024-2025 on edelleen omissa käsissä.