Ajankohtaista

Kun Tahvanaisen pariskunnan kokemuksen ja osaamisen yhdistää, niin lopputuloksena ei voi olla muuta kuin mahtava valmennuskaksikko ensi kauden D-tyttöihin.

Heidi Tahvanainen kasvoi seuraurheiluun Lieksan Innossa. Peliura jääurheilun (jääkiekko ja kaukalopallo) parissa alkoi jo alakoulussa, ja kesti yht. 7 vuotta, joista pelaajavalmentajana kaukalopallossa 2 vuotta. Lieksassa Hete ohjasi myös liikuntakerhoa 3 vuotta, ja siellä pelattiin lähes aina säbää. Loistavan pelikäsityksen omaava Hete on aloittanut oman säbäuransa vuonna 2000. Peliuran aikana hän on pelannut TPK:ssa, TuuU:ssa, LeBassa sekä FB Factorissa, korkeimmillaan jopa 1.divisioonatasolla. Ammatiltaan Heidi on nuoriso ja vapaa-ajan ohjaaja sekä lasten ja nuorten erityisohjaaja.

Lassi Tahvanainen on pelannut ensimmäisen sählyturnauksensa Helsingissä vuonna 1989. Samalla tuli hämmästeltyä käyristettyjä mailan lapoja. Aktiiviuransa hän on pelannut Enon kisa-pojissa/SBS Enossa, korkeimmillaan 1.divisioonassa. Aktiiviuran jälkeen pelailu on ollut Lassin omien sanojen mukaan silavan sulattelua Lieksan Innon, LeBan ja tätä nykyä myös Old Factorin riveissä. Ohjaajakokemusta Lassille on kertynyt muun muassa Uimaharjun seurakunnan sählykerhon vetämisestä 90-luvulla. Niiltä ajoilta on jäänyt mukavia muistoja matkaan, kun mm.Tatu ja Petri Väänänen olivat Lassin kerholaisia, myöhemmin veljeksistä tuli Lassille hienoja pelikavereita. Yhdessä Heidi ja Lassi ovat pitäneet Enossa sählykerhoa ja valmentaneet yhden kauden LeBan F-tyttöjä.

Valmennuskaksikon osaaminen on vailla vertaa. Molemmilla on rutkasti annettavaa tulevaisuuden lupauksillemme, ja todennäköisesti he täydentävät passelisti toinen toistaan. Lassi ja Hete hyppäävät valmennusremmiin kesäkuun alussa, ja kesän aikana on varmasti luvassa paljon laukaisu-/maalintekoharjoituksia, koska Lassi uskoo lujasti siihen, että salibandy on maalintekopeli. Toisaalta Hete tuo jo ammattinsa puolesta tekemiseen ns.pehmeitä arvoja, ja ymmärtää lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä laajasti. Kokonaisvaltaista ymmärrystä riittää haasteidenkin hetkillä.

Heidi ja Lassi, tervetuloa FB Factorin valmentajaremmiin!