Naisten II-divisioonan toiseen turnaukseen päästiin lähtemään ainoastaan 12 pelaajan voimin. Kokoonpanoa olivat verottaneet loukkaantumiset, sairastelut ja syyslomareissut. Pelaajien lisäksi linkan kyytiin lastattiin litra tolkulla juomavettä varmuuden vuoksi, kun ei ollut varmuutta onko hallille tulevan veden laatu jo palautunut normaaliksi.

FB Factor – Veikot 6-1 (2-0, 1-1, 3-0)

Viime kaudella kohtasimme Veikot kolme kertaa runkosarjassa ja kerran karsinnoissa. Voitot menivät näissä otteluissa Veikoille 3-1. Varsinkin kevät puoliskolla pelatuissa otteluissa Veikot olivat selkeästi vahvempia. Nyt oli kuitenkin eri ääni kellossa. Factorin tytöt olivat valmistautuneet hyvin peliin ja viikolla harjoiteltuja asioita toteutettiin suunnitelman mukaisesti. Peli oli hyvin hallussa koko ajan. Vaarallisimmat paikat Veikot loivat ylivoimiensa aikana, mutta muutoin heille ei pelissä hirveästi maalipaikkoja ollut. Factorin tyttöjen korkeakarvaus ja aktiivinen pelityyli takasivat tällä kertaa ansaitut pisteet. Ja pakkohan tähän on vielä mainita huikealla pelipäällä ollut Maija.

Factorin pistetytöt: Maija 3+2, Ninni 1+1, Anna 1+0, Emppu 1+0, Eve 0+1, Iisa 0+1

Factorin parhaana palkittiin Maija

Maalikooste

FB Factor – Josba 1-6 (1-1, 0-2, 0-3)

Tällä kertaa Factorin tytöille oli otteluohjelmaan laitettu kolmen tunnin tauko pelien väliin. Aika käytettiin hyödyksi Matkuksessa shoppaillen. Ennen Factorin päivän toista peliä olleessa ottelussa tapahtui paha loukkaantuminen ja ottelun alku viivästyi noin 45 minuuttia. Molempien joukkueiden alkulämmittelyt valuivat siis hukkaan. Factorin tytöt saivat kuitenkin otteluun loistavan alun, kun päivän tehopelaaja Maija tykitti pallon maaliin jo ensimmäisessä vaihdossaan. Kaksi ensimmäistä erää olivat Factorin tytöiltä tosi hyvää pelaamista. Maalipaikkoja saatiin luotua kivasti ja toisaalta Merikeä lukuun ottamatta Josban pelaajat saatiin pidettyä hyvin poissa pahanteosta. Pelin kulminaatiopiste oli Meriken pelin neljäs maali joka syntyi aivan kolmannen erän alussa ja siirsi Josban jo turvallisen tuntuiseen 4-1 johtoon. Tämän jälkeen Factorin tytöt eivät saaneet enää kunnon kiriä aikaiseksi ja pelin lopussa Josba kaunisteli ylivoimalla vielä kaksi maalia lisää. Mutta hurjasti ovat tytöt eteenpäin menneet siitä, kun syyskuussa treenipelissä otettiin Josbalta kuokkaan 10-0 ja oltiin aivan koko peli altavastaajia.

Factorin pistetytöt: Maija 1+0, Riikka 0+1

Factorin parhaana palkittiin Jutta

Maalikooste

Naisten II-divisioona jatkuu kotiturnauksella Kontiolahden liikuntahallilla 11.11.2017. Silloin tiedossa kolme peliä, kun vastassa ovat TuuU, JorJy ja Veikot. Saa nähdä minkälaisella joukkueella silloin pelataan, kun samana päivänä on myös A-tyttöjen I-divisioonan sarjaturnaus Askolassa.