Perjantai iltapäivästä naisten bussi starttasi Joensuun urheilutalolta kohti Lahtea. Matka kesti reilu neljä tuntia ja vihdoin saavuimme hotellille, jolloin kello oli noin yhdeksän.
Lauantai aamuna heräsimme ehkä hieman ”väärällä” jalalla. Puitteet pelipäivään olivat huipputasoa, joka ei valitettavasti näkynyt tänään pelien lopputuloksissa. Aamupalasta pakko antaa erikoismaininta, sillä tarjolla oli vohveleita pelipäivän kunniaksi. Mainittakoon samaan syssyyn, että meillä ei ollut koko rosteri mukana sairastumisien ja loukkaantumisien myötä, joten peliin jäi musta-aukko.

FB Factor-Imatran Voima 2-6 (1-3, 0-1, 1-2)
Ensimmäisenä vastaan asettui Imatran Voima. Yhteisenä tavoitteena joukkueella oli pelata ehjä peli, voittoja unohtamatta ja tärkeimpänä tietysti hauskanpito. Tavoitteet lakaistiin maton alle toisessa erässä. Ensimmäisessä erässä aikaan 08:10, tehokaksikko Kati Ja Merike iskivät meidän ensimmäisen maalin, joka oli samalla tasoitusmaali. Toisesta erästä ei jäänyt hirveästi mitään käteen, joten kolmanteen erään oli vain parannettavaa. Kolmanteen erään saimme rangaistuslaukauksen, jota Merike lähti hakemaan itsevarmasti. Itsevarma oli myös ratkaisu ja pallo löytyi verkosta ajassa 34:22.

Factorin pistenaiset: Merike 1+1, Kati 1+0

FB Factor-LASB ED 2-8 (0-2, 0-0, 2-6)
Pelien välissä tankkasimme ja keskustelimme valmennuksen ja joukkeen kesken, että mitä lähdemme hakemaan. Tekeminen otti suuria askeleita eteenpäin ja ensimmäinen erä oli osaltamme hyvä, muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta. Toisessa erässä taistelimme yhä ja olimme pelissä mukana. Kolmannessa erässä vaivuimme talviunille ja vastustaja rokotteli meitä peräti kuusi kertaa.!?!? Kolmanteen erään Julia teki herättely byyrin Katin hyvästä syötöstä ajassa 35:49. Toisesta maalista vastasi Nea ajassa 43:27. Pelin aikana pelaajiamme tipahteli loukkaantumisien takia, joten kokoonpanoja jouduttiin hieman hämmentämään. Tällä kertaa käteen ei Hollosta jäänyt muuta kuin pitkä kotimatka.

Factorin pistenaiset: Nea 1+0, Julia 1+0, Kati 0+1, Merike 0+1

Sarjan viimeiset pelit pelataan tämän viikon lauantaina Kontiolahden liikuntahallilla. Sillon kaikki paikallle katsomaan kauden vikat pelit.