Tällä kertaa tytöillä oli vähän rankempi viikonloppu, kun lauantaina matkalla Helsinkiin pelattiin jo kaksi naisten 2. divisioona peliä Joroisissa. Tämä oli hyvää harjoitusta jo mahdollisiin kevään ratkaisuturnauksiin, joissa pelataan viikonloppuna molempina päivinä useampi peli. Tiedetään vähän millaista rasitusta on luvassa. Eikä se viikonloppu ihan huonosti mennyt neljästä pelistä kolme voittoa ja tasapeli sarjan kärkijoukkuetta vastaan.

FB Factor – PSS 5-4 (0-0, 2-3, 3-1)
Hyvin nukutun hotelli yön jälkeen ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PSS. Heidät oli kohdattu tällä kaudella jo kolme kertaa. Kaksi kertaa peli oli päättynyt Factorin tyttöjen reiluun voittoon ja kerran niukkaan voittoon. Tällä kertaa oli vuorossa se niukka voitto. Ensimmäinen erä oli lievää Factorin hallintaa, mutta maaleja ei vielä saatu aikaiseksi. Tosiessa erässä maalihanat aukesivat molemmilla joukkueilla. Kolmas erä oli sitten loppuun saakka jännittämistä. Porvvon tytöt johtivat peliä vielä maalilla kaksi ja puoliminuuttia ennen loppua, mutta niin vaan Factorin tytöt punnersivat ensin tasoihin ja reilu minuutti ennen loppua voittoon. Oman mausteensa pelin loppuun toi PSS:n lähivapari joka ammuttiin kahteen otteeseen. Tällä kertaa muuri oli tiivis eikä pallo mennyt maaliin kummallakaan yrittämällä.

Factorin pistetytöt: Nepe 1+1, Jennica 1+0, Saara 1+0, Minea 1+0, Tuuli 1+0, Lilja 0+1, Mila 0+1, Vilma 0+1

Valokuvia ottelusta

Classic – FB Factor 0-0 (0-0, 0-0, 0-0)
Viikonlopun neljäs peli ja vastassa sarjakärki Classic, jolle ottelu oli viikon lopun ensimmäinen. Factorin tyttöjen onneksi Classic oli liikenteessä pienellä rosterilla, eikä pelistä tullut niin vauhdikasta mitä päivän aikasempi peli oli ollut. Peli oli puolin ja toisin tarkkaa pelaamista, jossa molemmat joukkueet pyrkivät välttämään virheitä. Kummallakin joukkueella oli omat paikkansa tehdä maali ta maaleja, mutta veskarit olivat kummassakin päässä rautaa ja summerin soidessa tulostaululla oli salibandyyn harvinainen 0-0 tasapeli. Runkosarjan osalta Factorin tytöt välttivät tappion Classicia vastaan kun ensimmäinen kohtaaminen päättyi Factorin voittoon 5-2.

Factorin pistetytöt: –

SM-sarja jatkuu jo tämän viikon sunnuntaina Vaasassa. Vastassa silloin Varsinais-Suomen kovat joukkueet SBS Wirmo ja FBC Turku.