FB Factor – LeBa-96 12-7 (3-0, 3-4, 6-3)
Kontiolahden paikallisottelu Joroisen pikku parketilla avasi Factorin osalta alkusarjan viimeisen turnauksen. Ottelussa tehtailtiin peräti 19 maalia ja onneksi niistä oli 12 Factorin tekemiä. Kolmella viisikolla liikkeellä olleet kakkosnaiset saivat onnistumisia laajalla rintamalla ja jokainen kentällinen teki vähintään kolme maalia. Erityismainintana normaalisti maalilla pelaavan Mintun hattutemppu. Pienestä kentästä huolimatta peli pysyi siistinä. Kovaa sai reilusti pelata mutta mailaan lyönnit molemmat joukkueet jättivät minimiin

Factorin pistenaiset: Lilja 3+1, Minttu 3+0, Nepe 1+2, Saara 1+1, Jennican 1+1, Silja 1+1, Neea 1+1, Mila 1+0, Miia 0+1, Hete 0+1, Monna 0+1, Sora 0+1

Valokuvia ottelusta

Josba – FB Factor II 4-9 (2-6, 1-2, 1-1)
Parin tunnin tauolla lihapullia suuhun ja keskittyminen seuraavaan peliin. VarTan jäätyä toisessa ottelussaan tasapaliin aukesi Factorin naisille mahdollisuus vielä alkusarjan voittoon. Voitto Josbasta tietäisi sitä että sarjan piikkipaikka menisi Kontiolahteen. Helpollahan tämä voitto ei irtoaisi, koska Josbalta löytyi tällä kertaa kokoonpanosta 9 tyttöä jotka ovat kauden aikana pelanneet T21 SM-sarjassa. Toki vastaavasti Factorin kokoonpanosta löytyi kaksi kentällistä ja maalivahdit T16 SM sarjatyttöjä. Tällä kertaa nuoret ja vikkelät T16 tytöt näyttivät vanhemmilleen kaapin paikan ensimmäisessä erässä tehden kuusi todella hienoa maalia Nättinen sommitelmien päätteeksi. Kahden viimeisen erän tavoitteeksi sitten otettiin pitkät pallolliset hyökkäykset ja voimien säästäminen seuraavan päivän SM sarjapeleihin. Kolmen erän jälkeen tulostaululla komeili Factorin 9-4 voitto ja samalla II-divisioonan alkusarjan voitto.

Factorin pistetytöt: Lilja 2+1, Jennican 2+0, Saara 1+1, Neea 1+1, Minttu 1+1, Nepe 1+1, Silja 1+0, Irkku 0+1, Nella 0+1, Monna 0+1, Sira 0+1

Factorin lisäksi ylempään loppusarjaan pääsivät VarTa, JorJy, VehVe ja FBI, eli aika Savo painotteiset pelit luvassa. Ylempi loppusarja pelataan maaliskuun aikana ja sen voittaja pääsee 1. divisioona karsintoihin. Factorin strategian yksi kilpailullinen tavoite on että Edustusjoukkue on Pohjois-Karjalan ykkösjoukkue naisissa. Nyt heidän pahin uhkaaja on Factorin II-joukkue.