C tyttöjen turnauspäivä alkaa lumisena Kontiolahden liikuntahallilla ja luvassa taas joukkueellemme tiukkoja taisteluja, joissa pääsemme näyttämään taitojamme kahta kovaksi tiedettyä joukkuetta vastaan. Vastaan asettuu Coach Team Juuasta ja Welhot Kuopiosta. Turnauspäivälle saimme mukaan 16 pelaajaa, vahvuuteen kuului tapamme mukaan taas D-ikäisiä pelaajia, jotka pääsevät hieman maistelemaan kovia pelejä hieman isompien tyttöjen kanssa ja tällä tavoin kehittämään taitojaan myös vanhemmissa ikäluokissa.

Coach Team – FB Factor 7 – 1

Päivän ensimmäiseen peliin asetimme tavoitteeksi saada laukauksia mahdollisimman paljon kohti vastustajan maalivahtia. Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden luodessa jonkin verran tilanteita, mutta Coach Teamin kuitenkin hieman hallitessa ottelua. Ensimmäiselle erä tauolle siirryttiinkin juukalaisten johtaessa 1 – 0.

Toinen erä alkoikin olla Coach Teamin hallintaa ja joukkueemme taisteli hyvin hieman vanhempaa, hyvin pelannutta joukkuetta vastaan, mutta takaiskuilta ei säästytty maalivahtimme hyvistä torjunnoista huolimatta. Erä 5 –  0 Juukalaisille.

Kolmanteen erään lähdimme taas taistelemaan ja hakemaan maaleja pelaamalla palloa rohkeammin maalille ja pyrimme saamaan vetoja kohti vastustajan maalia. erä menikin taseisesti, Coach Team sai viisi minuuttia ennen erän maalitilin auki ja tilanne oli Juukalaisille jo 7-0. Tästä hieman sisuuntuneina saimme pelattua muutama minuutti ennen loppua palloa hyvin taistelen vastustajan maalille ja kuparinen saatiin rikottua maalin edestä syntyneestä osumasta. Erä 1 – 1

Ottelusta näkyi meidän hyökkäyspelin harjoittelun puute ja tätä tullaan korjaamaan seuraavissa harjoituskerroissa.

Miia Koukku 1 + 0, Julia Pehkonen 0+1

Torjunnat: Margarita Huttunen 26

Maalikooste

FB Welhot – FB Factor 2 – 14

Muutaman tunnin tauon jälkeen vastaan asettui sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva Welhot. Pukukopissa ennen peliä painotettiin rohkeita, nopeita hyökkäyksiä ja laukausten tärkeyttä, kyseessähän kuitenkin maalintekopeli ja maalit ratkaisevat, ja maalejahan syntyy kun lauotaan tarpeeksi kohti vastustajan maalivahtia.

Ensimmäinen erä alkaa joukkueeltamme todella ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Hienolla asenteella peliin lähtenyt joukkue saa maalihanat auki jo ennen ensimmäistä peliminuuttia, kun pallo toimitetaan hienolla syötöllä maalin eteen josta pelaajamme taitavasti upottaa pallon vastustajan maaliin. Sen jälkeen alkoi Welhojen hallinta ja viisi peräkkäistä maalia tekikin Welhot. Muutama minuuttia ennen erän loppua ensimmäisen maalin kaltainen tilanne toistui ja hienolla viimeistelyllä saatiin erän toinen maalimme aikaan. Tilanne toisen erän jälkeen Kuopiolaisille 6 – 2

Toinen ja kolmas erä mentiin Kuopion komennossa, muutama hyvä vastaiskun paikka tarjoutui meidän pelaajille, mutta vastustajan maalivahti osoitti hyvin taitonsa ja maalit jäivät syntymättä. Welhot pelasi hienosti maalipaikkoja ja onnistui hyvin myös viimeistelyssä ja ottelu päättyikin keskeytykseen ajassa 40:11.