Vuosikymmenen ensimmäiset naisten pelit pelattiin Joroisten urheilutalon pienellä parkettikentällä. Joulutauon jälkeen joukkueella kerkesi olla ainoastaan kahdet harjoitukset, mutta se ei tahtia haitannut. Tappiottomien pelien putki kasvoi jo neljän ottelun mittaiseksi.

FBI – FB Factor 5-5 (0-0 1-4, 4-1)
Kauden kolmas peli Iisalmen naisia vastaan oli monisäikeinen. Ensimmäisessä erässä kummankin joukkueen maalivahdit olivat pääosassa. Pelikentille palannut Marga napsi toinen toisiaan hienompia torjuntoja eikä naapurin maalivahti jäänyt yhtään huonommaksi. Toisessa erässä Factor pääsi kunnolla niskan päälle ja mitä pidemmälle erä eteni sitä enemmän pelinpainopiste oli naapurin päädyssä. Voidaankin sanoa että erätauko pelasti vastustajan, sen verran sekaisin heidän peli oli toisen erän lopussa. Erätauon jälkeen homma meni päälaelleen. FBI otti pelin haltuunsa ja tuli varsin nopeasti tasatilanteeseen 4-4. Factor pääsi vielä kertaalleen johtajan paikalle, mutta FBI onnistui tasoittamaan pelin loppupuolella. viimeisten kahden minuutin aikana molemmilla joukkueilla oli hyviä paikkoja viedä peli itselleen, mutta tällä kertaa pisteet tasattiin maalein 5-5. Ottelun parhaana pelaajan palkittiin Silja.

Factorin pistenaiset: Silja 2+0, Maija 1+1, Sini 1+0, Fanni 1+0, Jutta 0+1, Mersu 0+1, Ninni 0+1, Noora 0+1

FB Factor – TuuU 8-2 (4-1, 1-0, 3-1)
Toisessa pelissä vastaan asettui aina niin rakas Tupis. Tämän ja edellisten kausien pelit Tupista vastaan olivat aina olleet todella tasaisia, eikä Factorille niistä peleistä juurikaan voittoja ole irronnut. Tällä kertaa homma oli kuitenkin toisin. Factor nappasi kuskin paikan jo heti pelin alussa ja meni menojaan jo ekassa erässä. Kolmannessa erässä ei tällä kertaa nähty Tupiken tavaramerkkiä, äärettömän kovaa loppukiriä, vaan Factorin naiset herkuttelivat tulostaululle 8-2 voiton. Factorin maalilla Anne pelasi ylivoimaisesti kauden parhaan pelinsä. Sanottava on myös se että ottelua seurasi katsomossa neljä henkilöä, joista puolet poistuivat paikalta jo kesken pelin 🙂  Ottelun parhaan palkittiin ylmaveivimaalinkin tehnyt Merike.

Factorin pistenaiset: Mersu 3+2, Silja 1+1, Nepu 1+1, Salla 1+0, Jutta 1+0, Fanni 1+0, Else 0+1, Noora 0+1, Ninni 0+1

Naiset jatkavat kauttaan siis hyvässä nosteessa ja edellinen tappio on tullut marraskuussa. Sarjanousuun on matkaa vielä 4 pistettä, joten työn teon pitää jatkua edelleen. Seuraavat pelit pelataan 1.2.2020 Kajaanissa. Siellä vastassa JorJy ja Papas