D-tyttöjen kauden kolmas turnausmatka vei Kuopioon.

Carelia- Arctic 8-2
D-tytöt aloitti Kuopion turnauksen keskinäisellä ottelulla Carelia- Arctic. Ensimmäinen erä oli kovaa tasaista vääntöä. Vajaalla kokoonpanolla matkalla ollut Arctic väsyi taistelemaan pelin edetessä. Carelian taistelutahtoa ei pidätä edes alivoimalla pelaaminen, Netta nimittäin teki alivoimamaalin. Erikoistilannepelaamista on vielä harjoiteltava vuodenvaihteen jälkeen. Ottelu päättyi lopulta 8-2 Carelian voittoon. Ilo on nähdä pelaajien kehittymiset ja uusiakin puolia pelaajista löytyy, kun pelipaikka vaihtuu. Veera Liimatta kiitti puolustajan paikan vaihtumisesta oikeaan laitaan hyökkääjäksi ja iskipä neiti hattutempun. Irina ja Saara pelasivat maalilla hyvät ottelut. Irina ensimmäistä kertaa D:n tasolla maalilla.

Carelian pistetytöt: Veera 3+0, Nella 1+0, Anna 1+0, Sira 1+0, Netta 1+0, Lilja 1+0
Tikkaritytöt: Sira & Veera L.

Arcticin pistetytöt:
Elna 1+0, Eerika 0+1, Elli 0+1
Tikkaritytöt: Juliaana & Anni

Ottelun tsemppipelaajana palkittiin Carelialta Elsa Haakana ja Arcticilta Minttu Räsänen

Maalikoostetta ei ole saatavilla

Welhot- Carelia 1-5
Ajassa 8.12 Carelian monitoimityttö Saara Liimatta teki avausmaalin Nellan syötöstä. eipä mennyt kauaa, kun Lilja lisäsi johdon 2-0. Hieno alku tytöillä ja peli sujui hyvin. Welhot pelasi hyvän ottelun, mutta Carelian puolustus piti. Welhojen ainokainen maali tuli ottelun loppuhetkillä 38.25.

Carelian pistetytöt: Saara 1+1, Lilja 1+0, Sira 1+0, Janette 1+0, Nella 1+1, Netta 0+1, Elsa 0+1
Tsemppipelaajana palkittiin: Nella
Tikkaritytöt: mv irina & Lilja

Maalikooste

Arctic- Coach Team 4-3
Arcticin hieno alku, ajassa 4.12 Elli laukoi pallon verkkkon Nean syötöstä. Pari minuuttia myöhemmin verkkoja heilutteli sama parivaljakko Elli- Nea. 14.53 Maalin teki Nea Mandin syötöstä. Mikäpäs siinä oli lähtiessä toiseen erään. Saaran peli maalilla oli hyvää työtä ja suurimmaksi osaksi peli-ilme oli positiivinen koko joukkueella. Erityisesti Irinan uurastukset niin kentällä, kuin maalissakin viikonlopun aikana ansaitsevat erityismaininnan. Peli meni jossakin kohtaa todella jännäksi Juuan tullessa maalin päähän mm. alivoimamaalilla. Valmennus katsoikin parhaaksi ottaa aikalisän ajassa 40.25. Sitten päätettiin taistella loppuun asti voitosta.  Onneksi johto piti. Edellinen peli coachia vastaan päättyi tappioon, nyt revanssista tiukka voitto. Sormet muussina Saara vielä taisteli maalilla 4 minuuttia.

Arcticin pistetytöt: Elli 3+0, Nea 1+2, Mandi 0+1, Anni 0+1