D1-poikien jatkosarjan ensimmäinen turnaus pelattiin Varkaudessa. Ensimmäistä kertaa syksyn aikana poikien pelien kanssa ei mennyt päällekkäin tyttöjen tai naisten sarjan pelejä, niin matkaan päästiin täyden joukkueen voimin. Valmennuksella oli kova odotus saadaanko tyttöjen sarjassa nähdyt hyvät otteet siirrettyä vihdoinkin myös poikien peleihin. Sarjapisteiden lisäksi tytöt keräävät poikien sarjan peleissä joukkueen sisäisiä pisteitä.

FB Factor – LeBa 7-3 (1-1, 3-1, 3-1)
Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui rakas naapuri LeBa. Alkusarjassa LeBan 07 pojat olivat Factorin tyttöjä parempia maalein 8-2. Tähän kohtaamiseen tytöt olivat sitten latautuneet todella hyvin ja se näkyi otteista heti pelin alusta alkaen. Ensimmäinen erä meni vielä maalien valossa tasaisesti, mutta sen jälkeen tytöt lisäsivät kaasua ja painelivat voittoon. Pelin edetessä tuli selkeästi esille tyttöjen nopeus, koko ja aktiivinen pelaaminen. Samalla kun tytöt vaan lisäsivät hymyä huulille niin poikien otteista alkoi paistaa väkinäisyys. Factorin kaikki kolme kentällistä onnistuivat mainiosti ja maalilla Krista pelasi loistopelin torjuen 39 kertaa.

Factorin pistetytöt: Saara 2+1, Veera H 2+0, Elli 1+1, Jennica 1+0, Elna 1+0, Nepe 0+1, Nella 0+1

Joukkueen sisäiset pisteet: 50

Welhot 07 – FB Factor 4-4 (2-0, 0-1, 2-3)
Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui sarjan toinen 07-joukkue Welhot. Alkusarjassa Welhot löivät taululle tylyt 12-0 lukemat ja ottelu keskeytyi ajassaa 37.50. Tällä kertaa tahti oli kuitenkin aivan toinen ja pojat meinasivat jopa hävitä pelin. Welhojen tasoitus tuli reilu minuutti ennen pelin loppua ja aivan pelin loppuhetkillä Factorilla oli vielä tuhannen taalan paikka ottaa täydet pisteet. Pelissä sattui Factorille yksi musta minuutti ensimmäisen erän loppuun, jonka aikana Welhot siirtyivät 2-0 johtoon. Muutoin pelissä ei suuremmin ollut hätää missään vaiheessa. Maali kerrallaan tytöt ottivat poikia kiinni ja johtoasemassakin kerettiin kolmannessa erässä käydä. Samoin kuin ensimmäisessä pelissä kaikki kolme kentällistä onnistuivat hyvin ja maalilla torjuntavuorossa ollut Irina torjui mahtavasti 34 kertaa.

Factorin pistetytöt: Saara 3+0, Elli 1+0, Jennica 0+1

D1-poikien seuraava turnaus pelataan Nilsiässä 15.12.2019. Silloin menee taas naisten pelejä päällekkäin, joten saa nähdä minkälaisella porukalla silloin pelaamaan lähdetään.